Hvorfor velge oss


«Vi tror på å levere kundetilpassede og fleksible løsninger, med tett oppfølging av kundens behov.»

– Gudrun Rollefsen, Administrerende direktør, Barents NaturGass


Kontakt Oss

Partnerskap


Barents NaturGass har partnerskap med store internasjonale aktører og langsiktige avtaler med de viktigste leverandører i industrien.


Barents Natugass eies av Broadview Energy Solutions BV. Broadview Energy Solutions distribuerer LNG i Mellom-Europa, men Barents NaturGass har hovedansvar for det nordiske markedet. Barents NaturGass leier containere fra Broadview Energy Solutions og samarbeider om tekniske og praktiske løsninger for LNG leveranser, samt sikkerhet og beredskap. Broadview Energy Solutions har avtaler om kjøp av LNG med ulike LNG-produsenter i Europa som sikrer leverings og prissikkerhet for våre kunder.

Molgas Energia S.A.U er en av de største LNG-distributør i Spania, Frankrike og Italia. Barents NaturGass samarbeider med Molgas Energia om tekniske og praktiske løsninger for LNG-leveranser, samt sikkerhet og beredskap. Broadview Energy Solutions eier 49% av Molgas Energia.

Les mer om våre partnere

Bedriftsinformasjon


Vår visjon er å være det ledende selskapet i Barentsregionen for forsyningsløsninger, distribusjon og salg av naturgass.


Les mer om vårt selskap

HMSK


Kvalitet er et konkurransefortrinn i Barents NaturGass. Vi utvikler og leverer sikre og funksjonelle løsninger som tilfredsstiller alle myndighetskrav.


Les mer om kvalitetsarbeid

Kostnadseffektivt
Miljøvennlig
Enkelt